onsdag 27. juni 2012

Høy Himmel 3 - spenningen fortsetter!

Så utrolig gøy!

Bloggeren Caroline Maria har nettopp lest den første boken i Høy Himmel-serien "Forsvunnet" og har skrevet en fin anbefaling av boken på sin flotte blogg.


Klikk på bildet eller her for å komme rett til bloggen til CarolineMaria

Det varmer vårt bokhjerte å lese kommentarfeltet hennes, på innlegget om "Høy Himmel-serien". Idet dette skrives er det 18 kommentarer! Utrolig hyggelig!

Takk for en flott anmeldelse, Caroline Maria!


Det er en stor glede for oss å kunne fortelle at det er kort tid til den nye boken er i serien Høy Himmel, bok nummer 3 "Tyven", kommer i butikk - og vi gleder oss til se og lese hva dere syns denne!

Det er nå noen dager siden fikk boken i hendene her på forlaget, og se så fin den er;

Vil du kjøpe boken på nett?
Klikk her og få Høy Himmel bok nummer 3 rett hjem i posten!

Bokserien er først og fremst for jenter i alderen 10-17 (selvsagt med tillatelse for gutter)!


Vil du ha en liten smakebit fra boken?


Emilie og STORY-redaksjonen forbereder seg til årets høydepunkt: Utdelingen av de fasjonable STORY-awards. Men for Emilie går ikke alt som hun hadde håpet. Uten å vite det fornærmer hun showets store stjerne, og i redaksjonen har den stilige Mille blitt en stor utfordrer. Så begynner ting å se lysere ut. Emilie blir kjent med stjernens livvakt, Håkon, og snart er hun ett steg nærmere drømmejobben i foto-avdelingen. Men når Emilie blir beskyldt for tyveri, henger plutselig både jobben og STORY-awards i en tynn tråd...

Intrigene og spenningen tilspisser seg, så her er det er bare å gjøre seg klar til noen deilige, spennende timer med god lesning i sommer! 

Og du; Du har vel fått med deg at vi har en pågående give away - hvor du kan vinne begge de to første bøkene i denne spennende bokserien. Vi håper du blir med! 


Visste du at Høy Himmel-bokserien har sin egen Facebookside? Du finner facebooksiden ved å klikke her. Klikker du LIKER på den siden vil du få de ferskeste nyheten om Høy Himmel-serien før alle andre!

Bli gjerne med å legge inn din egene kommentar om bøkene - hva du syns, har du en favoritt bok i serien, hvordan håper du det går videre? Har du lyst til å sende oss din egen anmeldelse av boken, så gjør gjerne det. Vi syns det er kjempespennende å lese deres meninger om bøkene!


Høy Himmel: Tyven finner du i butikk fra 2. juli! 

Følg med i din dagligvarebutikk og kiosk.

Prisen for boken er kun kr 69,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar