onsdag 13. juni 2012

Velkommen til Aller Forlag-bloggen!

Vi har gledet oss til å formidle at vi har tatt steget for fullt ut i sosiale medier, og med det mener vi blant annet at vi nå endelig får vår egen blogg! En facebookside har vi også, så noen av dere kjenner oss kanskje litt fra før? Om dere ikke kjenner oss fra sosiale medier, har nok mange hørt om Aller Forlag før, eller i det minste; hørt om Aller Media, som vi er en del av. Men...

Nå håper vi dere har lyst til å bli enda bedre kjent med oss!

Og ikke minst; vi gleder oss til å bli mye bedre kjent med dere! Om du liker å lese, bøker eller blader, om du er opptatt av litteratur, uansett sjanger, om du er nysgjerrig på livet som forfatter, hvordan en bok blir skrevet, hvordan bøker velges ut for det norske markedet, hvordan man jobber i en forlag... Ja, da håper vi du har lyst til å følge med oss videre!



Vi ønsker å bruke sosiale medier til å snakke med folk, høre deres synspunkter, dele informasjon og inspirasjon, og for håpentligvis; skape et eget og godt engasjement for litteratur!


Vi ser for oss å dele spennende nyheter med dere, kanskje gi dere anledning til eksklusive førpremierer på bøker - og aller helst; ta dere med på muligheten til å lese og skrive deres egen forhåndsomtale av bøker som kommer. Vi har lyst til å arrangere morsomme konkurranser og give aways, og den første kommer allerede om kun kort tid, så følg med videre! Vi har lyst til å vise trender og kunne snakke om litteratur innenfor et vidt spekter på definisjonsskalen.


Høres dette interessant ut? 
Da håper vi du kommer tilbake og leser mer!

...og kanskje du vil tipse om oss til dine venner?
Vi setter stor pris på det!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar