tirsdag 16. juli 2013

Bokgave: Bringebærpiken til gode venner



(NÅ MED RIKTIG MAIL-ADRESSE!)

DERFOR ELSKER VI DEN: Bringebærpiken er en fengslende, romantisk og hjertevarm roman om vennskap, og om en kvinne på jakt etter sine innerste verdier og drømmer.

PASSER FOR: Alle som elsket Djevelen går i Prada

DETTE SKJER I BOKA: Cassie (32) er midt i feiringen av sin ti års bryllupsdag. Hun har huset fullt av gjester da hun oppdager at ektemannen har vært utro i flere år. I tillegg får hun vite at han er far til en fire år gammel gutt - sønnen til hennes beste venninne.

Sønderknust flykter hun fra den beskyttede overklassetilværelsen på landsbygda i Skottland. Venninnene hennes fra skoledagene, Kelly, Anough og Suzy, bestemmer at Cassie skal bo fire måneder hos hver av dem etter tur, i New York, Paris og London.

Det blir en utfordrende og eventyrlig reise, der hun treffer mennesker som får henne til å se seg selv i et helt nytt lys. Sakte, men sikkert, finner Cassie fotfeste i sin nye tilværelse.

HER FÅR DU ELLERS TAK I DEN: Utgitt på Aller Forlags søsterforlag Apropos Forlag. Les mer om de lekre bøkene her. Spør etter dem i din lokale bokhandel eller kjøp dem direkte her.

DETTE GJØR DU FOR Å VINNE: Send en mail til allerforlag@gmail.com med navn og adresse, så plukker vi ut tre gode venner som får hver sin lekker utgave av boken i hardback. Hvis du i tillegg liker og deler bildet av boken, og følger Apropos Forlag på Facebook blir vi rett og slett fra oss av begeistring. Fortsatt god sommer, kjære venner. Fortsatt god sommer.

5 kommentarer:

  1. Prøvde å sende mail til den oppgitte mailadressen men fikk melding om at adressen ikke ble funnet?

    SvarSlett
  2. Ja jeg fikk samme melding. Har dere en annen epostadresse vi kan bruke?

    SvarSlett
  3. Levering til disse mottakerne eller gruppene mislyktes:

    redaksjon@aproposforlag.no (redaksjon@aproposforlag.no)
    Fant ikke den angitte e-postadressen. Kontroller mottakerens e-postadresse, og prøv å sende meldingen på nytt. Kontakt brukerstøtteavdelingen hvis problemet vedvarer.

    SvarSlett
  4. Jeg fikk også denne meldingen :-( an-svaa@online.no

    SvarSlett
  5. Det må være en feil med mail adr.
    Mvh
    brandvikbente@gmail.com

    SvarSlett