tirsdag 9. juli 2013

Drøm deg bort på Hotel Cornucopia

Elsker du også å lese noe lett og underholdende når du har ferie? Her i det lille forlaget med det store hjertet har mange pakket kofferten og dratt avgårde - enten det er til Dyreparken i Kristiansand, campingplassen i Vestfold, ferieleiligheten i Italia eller svigerforeldrene på Sunnmøre. Selv har jeg rappet kontoret til sjefen og sniker meg gjerne til en liten fem minutters-pause med lille underholdningsperlen "Hotel Cornucopia" og en STOR  kaffe i yndlingskoppen min. Ikke sladre til noen  - ok?


Send mail til allerforlag@gmail.com med adressen din og 1 linje om hvordan du tilbringer årets sommerferie - så blir du kanskje 1 av 5 som får et eksemplar av den perfekte ferieboken Hotel Cornucopia av Sarah Monk i posten uten å betale så mye som et rødt øre!

Her er en kjapp smakebit på hva boka handler om:

Søstrene Liesel og Marilyn har alltid hatt et nært søskenforhold, og da mannen til Marilyn går fra henne, flytter hun inn til Liesel i London med sin åtte år gamle sønn Alex. En dag får Marilyn beskjed om at en grandtante av eksmannen er død og hun har etterlatt et flott viktoriansk hotell i Cornwall til lille Alex. Men det er på en betingelse - de å drive hotellet i et år før de kan selge det...

Og den ekstra gode nyheten? Dette er bare 1 av de mange titlene i vår underholdningsserie God Bok - bøkene som rett og slett får sommeren til å vare litt ekstra lenge. Sjekk ut resten av utvalget her.

Deilig, underholdende, lett og perfekt på stranda (OG på kontoret). Lyst på en gratis? Send mail som beskrevet over.


Stor sommerklem fra
Linda Joachime
Redaksjonssjef i Aller Forlag

1 kommentar:

  1. Så spennende. Nå har jeg likt og delt på FB og sendt mail, så nå er jeg med i kampen. Høres ut som ei kjekk bok å ha i kofferten på ferie dette ja. =) Hilsen Tone

    SvarSlett