torsdag 17. januar 2013

Energien er kommet tilbake!


Dette er overskriften på suksesshistorien til Christine Ianke som er en av de som har brukt Roede metoden med fantastiske resultater, faktisk så har hun hatt så fin erfaring og fremgang at hun nå selv har blitt kursleder, nettopp av den grunn at hun vet at dette fungerer.

Hennes historie er noe flere av oss kan kjenne seg igjen i, fordi det er mange som går ned i vekt uten å nødvendigvis bli der, og som raskt går opp igjen. Tankene som oppstår påvirker selvtilliten og følelsen av å misslykkes i det man har tatt seg for. Det å gå ned i vekt er en stor jobb i seg selv, og da er det viktig at man er motivert og klar for å ta et tak. Det som motiverer til å gå ned i vekt er veldig individuelt, noen vil komme seg inn i den fine kjolen som har blitt for liten, andre vil kanskje bli generelt sprekere fordi alderen har satt noen ekstra spor. Men, har man tro kan man flytte fjell, ikke sant?

Les også Grete sin suksesshistorie her











Christine deler sin suksesshistorie i den siste boken om Roede metoden, hvor hun forteller om perioder i livet som har ført til forandringer i matvanene, og som hun i ettertid har sett har vært den største årsaken til vektøkingen. Som student og nettopp flyttet hjemmefra ble det ofte til at hun hoppet over måltider og fylte på med godteri og brus i stedet. I tillegg sluttet hun som sportsutøver og da gikk vekten fort oppover.  

Første gang hun besluttet seg for å gå ned i vekt mistet hun hele 30 kilo. Regelmessige måltider bestående av vanlig sunn norsk kost og planen fra Roede hjalp henne hele veien. Når hun ble gravid var hun veldig bevisst på kostholdet og ville ikke ”gjøre jobben en gang til”. Noen år senere når 30 årsdagen var nærme bestemte hun seg for å gå ned ytterligere 10kg for å være der hun skulle resten av livet. Hun meldte seg på enda et Roede kurs og fulgte de sunne oppskriftene men levde likevel helt vanlig – og resultatene lot seg ikke vente. 




Nå er Christine der hun vil være i dag og er selv blitt kursleder og får masse inspirasjon fra alle de flinke deltakerne. Her deles oppskrifter og tips og idéer på hvordan man skal nå målet sitt. Stadig flere ønsker seg bedre helse, og motivasjonen kommer gjerne av seg selv når man ser at tallene på vekta minker, samtidig som energien øker. Dette går jo helt klart hånd i hånd!


Syns du dette var en inspirerende historie? ..og har du kanskje også en suksesshistorie du vil fortelle? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Del gjerne denne historien med dine venner !


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar