onsdag 9. januar 2013

Ned i vekt - og like mett

Den franske legen Pierre Dukan har utviklet en diett som virkelig fungerer, du går ned de kiloene du ønsker, men forskjellen fra mange andre dietter er at du faktisk beholder vekten din når kuren er ferdig. Uansett om det er favorittkjolen som ikke passer lenger eller om du har mye overvekt som gjør minste bevegelse til et ork er dette dietten for deg.




Boken ”Slank på 3 uker” tar deg gjennom 4 faser; Første fasen som lar deg spise så mye du vil av en viss type matvarer. I fase to føyer man til annen mat slik at måltiden blir mer variert. Når du er kommet til tredje fase kan du også unne deg litt festmat igjen. Fjerde og siste fasen er en såkalt stabiliseringsfase som viser deg hvordan du skal fortsette å holde vekten og samtidig spise helt normalt.




Dietten stiller ikke noen fysiske krav annet enn at du må være villig til å røre på deg – men en kort liten tur, helst hver dag, er faktisk nok. Husk at fysisk aktivitet kan være så mangt; Hva med å ringe en nabo og avtale fast gåtur et par kvelder i uka? Eller hvis du har trapp inne kan du ta deg noen runder opp/ned hver dag. Husvask brenner også kalorier så her er det bare å gjøre det man har lyst til, viktigst er at man ikke bare sitter helt i ro hele tiden.




Det å skulle følge en diett slavisk kan være en utfordring for alle og enhver, og da hjelper det så klart med noen deilige oppskrifter som er så enkle at du kan bruke det meste som du mest sannsynlig har i skapene fra før. Som for eksempel en deilig omelett med kylling og karri, reker i hvitvin, sushi eller ”Dukans pannekaker”? Oppskriftene er mange og i boken har man full oversikt på hva som er ”lov” og ”ikke lov” å spise.



Har du lyst til å prøve? 
Boken er i butikk nå, men kan også bestilles på allerbok.no

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar